Segona edició de les escoles esportives de Nadal amb 140 places ofertades


  • Comparteix:

Els nens i nenes de Sant Cugat podran gaudir aquest Nadal de la segona edició de les escoles esportives. Una sèrie d'activitats lúdico-esportives que faran que els més petits passin unes bones vacances de Nadal. Hi ha disponibles 140 places i es faran dos torns de 4 dies cadascun.

Distribuïts en dos torns, un l'última setmana de desembre i un altre la primera setmana de gener, els nens i nenes podran realitzar activitats com natació, bàsquet, jocs recreatius, tallers de plàstica o expressió corporal entre d'altres. Les escoles esportives de Nadal es realitzen amb l'objectiu de fer passar una bona estona als més petits fent diferents activitats, tal com explica el regidor d'esports, Xavier Cortés.

Xavier Cortés

Les diferents activitats van dirigides a nens de 4 a 12 anys


Les activitats de les escoles esportives es faran a la zona esportiva municipal de la Rambla del Celler. Aquesta és la segona edició i s'espera que hi hagi més demanda que l'any passat, tal com comenta Àngels Llonch, tècnica de l'OMET i responsable principal de les Escoles Esportives.

Àngels Llonch

Esperem que aquest any tinguem més demanda. De moment hi ha bones expectatives


Les inscripcions es podran fer a l'OMET a partir del 12 de desembre. A més, el dia 22 d'aquest mes es farà una reunió informativa pels pares a la sala d'actes de la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.