Tots contents amb la xerrada 'Actitud i comportament abans i després dels entrenaments i partits'


  • Comparteix:

Satisfacció generalitzada després de la xerrada 'Actitud i comportament abans i després dels entrenaments i partits' organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat i emmarcada en el Pla de formació de les entitats esportives. Tant l'organització com les entitats valoren positivament la iniciativa.

El públic assistent, la majoria d'ell relacionat directament amb el món de l'esport de Sant Cugat, va poder treure conclusions molt profitoses perquè l'esport de la nostra ciutat avanci en qualitat interna de cada club cada dia una miqueta més.
Eloi Pérez, exjugador de l'Espanyol i en l'actualitat gerent de la nova Ciutat Esportiva de l'Espanyol, va parlar sobre un tema que en l'actualitat està molt de moda i que és les pautes de comportament que han de seguir els jugadors tant en els entrenaments com en els partits abans i després de l'activitat esportiva. Pérez va assegurar que si això es treballa a consciència es pot millorar considerablement la dinàmica del grup i la imatge de l'entitat. Una qüestió que és molt important, ja que en l'esport a part de formar esportistes es formen també persones.
La xerrada va ser molt dinàmica, ja que la gent que hi va assistir va participar molt i això va ajudar a que les quasi dues hores de durada fossin molt amenes.

El tècnic d'esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Codina, es mostrava molt satisfet al final de la xerrada.

Xavi Codina

Estem molts satisfets per aquesta xerrada. Crec que aquest cicle de xerrades s'ha iniciat de manera molt positiva.


Els organitzadors van repartir una enquesta als assistents que constava de dues parts. En la primera s'havia de fer una valoració personal de la xerrada, en la segona l'enquestat havia de proposar temes d'interès per poder tractar en properes xerrades.
Algunes persones del públic opinaven sobre la xerrada.

Públic

Crec que això ens ajuda a poder creixer com a Club. Aquestes xerrades són molt útils per la nostra feina diària.


A continuació escoltem l'entrevista que li va fer Carme Reverte al ponent Eloi Pérez.

Eloi Pérez



El dia 30 de gener Francesc Subirats tractarà el tema Gestió esportiva i Entitats Esportives en una xerrada que tindrà lloc a la Casa de Cultura, a partir de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.