La Unió Ciclista Sant Cugat organiza un clínic per a esportistes


  • Comparteix:

La Unió Ciclista Sant Cugat inicia aquest divendres el clínic 'Ciclisme Global' en que es tractaran aspectes teòrics i pràctics sobre el món del ciclisme. El clínic s'impartirà en sis sessions, divendres i diumenge, i és obert a tots els esportistes sigui quina sigui la seva especialitat. La primera xerrada porta el títol d'Entrenament del ciclista.

Aquest divendres comença el clínic de la Unió Ciclista Sant Cugat que es perllongarà durant 3 caps de setmana. Durant els tres propers divendres de vuit a deu de la nit a la Casa de Cultura i els diumenges de 10 a 12 del matí tindran lloc les diferents ponències i pràctiques. Rafa Robledo, membre de la junta de la Unió Ciclista Sant Cugat, explica com va sorgir la iniciativa del clínic.

Rafa Robledo

El clínic va dirigit a qualsevol persona amb un cert nivell esportiu. Tot i així moltes xerrades estan adapatdes a la bicicleta des del punt de vista físic.



Tot i que el clínic està organitzat per la Unió Ciclista Sant Cugat i el seu nou patrocinador Grup XXI, Robledo explica a qui pot anar dirigit.

Rafa Robledo

Vam veure la necessitat d'adquirir millors coneixements sobre entrenaments en el món del ciclisme, ja que creiem que hi ha una mica de desordre.


Entre els ponents i organitzadors destaca la presència dels exciclistes Miquel Angel Iglesias i David Segura, i els ciclistes Pere Muñoz i Xavier Condor.

Divendres a les 20.00 a la Casa de Cultura comença el clínic de la Unió Ciclista Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.