El curs 'La recerca de feina orientada a esportistes d'alt nivell rep els elogis de totes les parts


  • Comparteix:

Disset esportistes del CAR, entre ells, la gimnasta Almudena Cid i el marxador Jesús Angel Garcia Bragado, ha participat en el curs 'La recerca de feina orientada a esportistes d'alt nivell. Aquest curs és fruit d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Centre d'Alt Rendiment.

Dijous es van lliurar els diplomes als esportistes que han participat en aquest curs, en un acte que va comptar amb el Tinent d'Alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon i el director de l'Institut del CAR Joan Arnau, al Centre d'Alt Rendiment.

Toni Ramon , que va desitjar als esportistes éxits esportius i laborals, va destacar que eines com aquesta els facilitarà la seva incursió en el món laboral. A més, va avançar que l'Ajuntament i el CAR han lligat un acord perquè un tècnic del SOM es desplaci al centre per fer una atenció més personalitzada. Això serà a partir del més del març.

Toni Ramon

La formació que han rebut els evitarà molts problemes el dia que la seva carrera esportiva acabi.


Joan Arnau, que va anar en substitució del director del CAR, FRancesc de Puig, es va mostrar molt satisfet per la col·laboració entre el centre i l'Ajuntament i assegurava que tot el que es faci per la formació dels esportistes és positiu.


Joan Arnau

La col·laboració entre institucions és essencial, però a més la predisposició de l'Ajuntament ha estat excel·lent.


Els estudiants del CAR que han fet aquest curs tenen perspectives professionals diverses, i molts d'ells majoritariament universitàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.