Jornada festiva a l'Escola de Patinatge amb la celebració del torneig social


  • Comparteix:

Unes 90 nenes han participat el passat cap de setmana en el campionat social de l'Escola de Patinatge de Sant Cugat. La jornada va estar marcada per l'èxit organitzatiu i la gran assistència de públic. L'entrenadora de l'Escola, Cristina Muñoz, explica a Ràdio Sant Cugat que l'únic contratemps que van tenir van ser els vestidors, als que era molt difícil accedir perquè s'havia de baixar una escala molt inclinada amb patins.

El passat cap de setmana es va celebrar l'edició d'enguany del torneig social de l'Escola de Patinatge de Sant Cugat. Al voltant de 90 patinadores, distribuïdes en les diferents categories, van participar en una jornada festiva amb una elevada assistència de públic. Una de les entrenadores de l'Escola, Cristina Muñoz, destaca que preparar una competició d'aquest tipus comporta molts esforços, però que al final val la pena.

Cristina Muñoz

Costa molt organitzar una activitat d'aquest tipus, però val la pena.


La jornada va estar marcada per la normalitat i l'absència de problemes. Tot i això, Muñoz explica que van haver de fer front a un contratemps: els vestidors.

Cristina Muñoz

Per a les nenes és un problema anar a canviar-se als vestidors que hi ha sota la grada, ja que han de baixar una escala molt inclinada amb patins.


Davant d'aquest problema, Muñoz ha avançat que demanarà a l'ajuntament que, per aquelles competicions que pugui organitzar l'Escola, les patinadores puguin fer servir els vestidors que utilitzen normalment els jugadors de bàsquet i que siguin aquests que, per un dia, utilitzin els vestuaris que hi ha sota la grada del PAV-2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.