L'Associació de veïns del Monestir organitza 12 hores de futbol-sala


  • Comparteix:

La primera edició de les 12 hores de futbol-sala del trofeig de primavera, organitzades per l'Associació de Veïns del Monestir, se celebra aquest dissabte a les pistes de Sant Francesc. Un total de 12 equips intentaran guanyar el torneig en una competició que es vol consolidar en aquest barri. El president de l'Assocciació de Veïns, José Luis Sànchez, reivinica el cobriment de la pista de Sant Francesc.

L'Associació de veïns del monestir organitza aquest dissabte la primera edició del trofeig de primavera de futbol-sala. 12 hores intenses que donaran inici a les vuit del vespre i que finalitzarà a les set amb la gran final. Un total de 12 equips intentaran endur-se el títol. El president de l'Assocciació de Veïns del Monestir, José Luis Sànchez, explica l'objectiu del torneig.

José Luis Sànchez

L'objectiu del torneig és donar a conèixer la nova junta de l'Associació


L'organització té previst que els jugadors puguin recuperar forces al migdia amb una butifarrada. Les pistes de Sant francesc seran l'escenari d'aquest torneig. Sànchez aprofita el torneig per reivindicar el cobriment de les pistes de Sant Francesc.

José Luis Sànchez

Volem que les pistes de Sant Francesc es cobreixin


El lliurament de premis serà a les nou del vespre i podria estar presidit pel regidor d'esports, Xavier Cortés.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.