Iris Linuesa, campiona de la Lliga Catalana de Pentatló Modern


  • Comparteix:

L'atleta del Club Natació Valldoreix, l'egarenca Iris Linuesa, es proclama campiona de la lliga Catalana de Pentatló Modern en categoria cadet a Valldoreix. Tot i quedar quarta a l'última prova del campionat català, Linuesa acaba primera a la general. D'altra banda, la seva companya d'equip en categoria juvenil, Sara Martín, és sotscampiona d'Espanya de Pentatló Modern de Gijon.

La quarta edició de la lliga catalana de Pentatló modern acaba amb victòria santcugatenca en una de les categories participants. L'atlela del Club Natació Valldoreix, Iris Linuesa, s'ha proclamat campiona de Catalunya en categoria cadet. Tot i finalitzar quarta a la darrera prova, celebrada ahir a Valldoreix, finalment va acabar en primera posició a la classificació general.

Linuesa va destacar sobretot en la prova d'atletisme. De la resta de disciplines que formen el pentatló modern, la natació i el tir, van ser les proves on l'atlela va aconseguir els resultats més fluixos. Un fet, però, que no va evitar que es proclamés, igualment, campiona de Catalunya.

L'atleta del Club Natació Valldoreix fa dos anys que es va iniciar en la disciplina del pentatló.

Iris Linuesa

Fa dos anys que vaig començar a practicar el Pentatló


Entre el públic que estava veient la darrera prova del campionat de Catalunya, estava l'actual sotscampiona d'Espanya de Pentatló modern en categoria juvenil, la Sara Martin. L'atlela, companya de club de l'Iris Linuesa, no va participar en aquest quart Campionat de Catalunya perquè només entraven en competició les categories des de benjamins fins a cadets, i per tant, les juvenils quedaven fora del campionat.

Sara Martin considera que el Pentatló modern ajuda a fer més saludable el dia a dia.

Sara Martin

El pentatló modern és un esport que combina diverses disciplines i t'ajuda molt en el dia a dia


Després dels resultats del Campionat de Catalunya d'aquest cap de setmana, s'ha pogut comprovar que valldoreix té un dels clubs més joves i amb més bon nivell dins el panorama de Pentatló modern català.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.