L'Open estatal d'aeromodelisme vola cap a Zamora i Pamplona

Actes i Activitats

Publicat el 2/jul/06 per Monica Catalan

El camp de vol de Can Graells acull aquest cap de setmana l'Open Nacional i el Campionat de Catalunya d'aeromodelisme. Ignasi Somoza, de Zamora, i Fernando Sánchez, de Pamplona, són els guanyadors en les modalitats FAI i Sport. Després de la competició ha tingut lloc una exhibició amb la participació dels sis millors pilots d'Espanya.

El Campionat de Catalunya i l'Open Nacional d'aeromodelisme va començar dissabte per la tarda i ha acabat aquest diumenge pel matí. Hi havia sis participants dels quals només un era català, i finalment en la categoria FAi ha quedat primer el zamorà Ignasi Somoza, i en la categoria Sport el pamplonès Fernando Sánchez Irisarri.

Un cop finalitzada la competició s'ha dut a terme una exhibició amb l'objectiu de mostrar al públic assistent les diferents modalitats de l'aeromodelisme i ha estat aquí on els 6 millors pilots d'Espanya, entre ells dos santcugatencs, han fet gaudir al públic amb les acrobàcies del seus avions i helicòpters.

Eladi Lozano, jutge de pista, ha assegurat que s'han vist bones figures i grans vols gràcies a la participació dels campions d'Espanya.

Eladi Lozano

Hem tingut els sis millors pilots d'Espanya i s'han vist grans vols


Tot i la calor intensa que s'ha viscut aquest cap de setmana, l'organització s'ha mostrat contenta per la gran afluència de públic que ha passat per les instal·lacions del camp de vol de Can Graells.