Rombuat disputa l'Estatal de radiocontrol a Granada

Actes i Activitats

Publicat el 7/jul/06 per Joan Garcia

El pilot de radiocontrol, Joan Rombaut, del Club Aeromodelisme Sant Cugat participa aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya a la modalitat de F-3 a Granada. Rombaut, de 16 anys, espera revalidar el títol de campió d'Espanya i s'ha preparat de manera intensa per assolir aquest objectiu.

Amb només 16 anys, el pilot del Club Aeromodelisme Sant Cugat, Joan Rombaut, ja ha assolit els títols de Campió de Catalunya i també d'Espanya. Rombaut s'entrenava des dels 12 anys a Mollet, però fa unes quantes temporades va canviar d'aires i va arribar al club santcugatenc. El pilot local disputa aquest cap de setmana l'Estatal de F-3 d'acrobàcia artística on espera revalidar el títol de campió d'Espanya. El pilot reconeix que té una mica de pressió per l'estatal.

Rumbaut

Aquest any participen 2 espanyols més. Sí, tinc certa pressió

Your browser doesn’t support HTML5 audio



5 jutges s'encarreguen de puntuar les diferents actuacions i acrobàcies que realitzen els pilots d'aeromodelisme. Els jutges valoren diferents ítems: elegància, acrobàcia, moviments... El pilot santcugatenc explica més detalladament com funciona la competició.

Rumbaut

5 jutges puntuen les nostres actuacions. Valoren elegància, acrobàcies, moviements entre d'altres coses

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Així doncs, el pilot santcugatenc, Joan Rumbaut, té l'oportunitat de revalidar el títol de campió d'Espanya a l'estatal d'aquest cap de setmana.