Gemma Casadevall a la final d'interclubs de patinatge artístic de Cerdanyola

Actes i Activitats

Publicat el 7/jul/06 per Laia Tudel

La santcugatenca Gemma Casadevall disputarà dissabte la final d'interclubs a Cerdanyola. La patinadora participa a la categoria d'iniciació A i competirà amb 15 patinadors més.

Després de passar moltes preseleccions i fases classificatòries, finalment Gemma Casadevall disputarà la final d'interclubs. La patinadora serà l'única representació de l'escola de patinatatge de Sant Cugat dissabte a Cerdanyola. A la final només arriben els quatre primers de cada zona. Casadevall va quedar primera a l'última fase classificatòria de la zona del vallès. És per això que la seva entrenadora, Cristina Muñoz, confia molt en la patinadora santcugatenca i creu que té opcions de tornar amb una copa.

Crsitina Muñoz

Tenim possibilitats de guanyar perquè la Gemma va quedar primera de la seva zona


El canvi de data de la final (ha passat del diumenge 1 al dissabte 8) ha afavorit la patinadora perquè així ha tingut més temps per entrenar. La Cristina Muñoz ho explica.

Cristina Muñoz

Ara que ja hem acabat les exhibicions de festa major, estem entrenant molt dur aquesta setmana


La santcugatenca haurà de competir amb els altres 15 finalistes de les diferents zones. 150 clubs han participat en aquest torneig d'interclubs.