Eduard Recasens 10è a la Copa del Món de Ciclocròs


  • Comparteix:

El santcugatenc Eduard Recasens finalitza desè a la setena prova de la Copa del Món juvenil de Ciclocròs disputada a Igorre, al País Basc. D'altra banda, a la Copa Catalana, el ciclista guanya les dues darreres proves i se situa 2n a la classificació general a només 3 punts del líder.

El ciclista santcugatenc, Eduard Recasens, està acabant l'any amb una agenda de competició ben atapeïda. La darrera cursa disputada va ser la 7a prova de la Copa del Món de Ciclocròs a la localitat basca d'Igorre. Recasens va finalitzar 10è a la categoria juvenil i reconeix que el mal estat del circuit va endurir molt la prova. El fet que durant els dies previs a la competició plogués va perjudicar l'estat del circuit. Escoltem Eduard Recasens.

Recasens

El circuit estava enfangat i per això va ser més complicat


A banda d'aquesta Copa del Món, el santcugatenc està disputant altres competicions, la Copa Catalana i la Copa d'Espanya en categoria júnior. A Catalunya, Recasens ocupa la primera posició a la classificació general després de guanyar les dues darreres proves a Mataró i Sabadell. Quan només cinc proves de la Copa Catalana el ciclista és líder amb 124 punts, dos més que el segon classificat.

Ara bé, el santcugatenc no sap si participarà en totes les curses que resten, ja que té com a preferència les curses de la Copa d'Espanya. En aquesta competició, si Recasens finalitza entre els tres primers podria participar en el Mundial de Ciclocròs de Bèlgica de finals de gener.

Recasens

No deixo de banda la Copa Catalunya, però m'importa molt quedar entre els 3 primers d'Espanya per disputar el Mundial de ciclocross


La pròxima cita del santucgatenc és aquest dissabte a la cursa de Sant Boi, corresponent a la Copa Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.