El Ioga, una bona teràpia per a les embarassades


  • Comparteix:

Avui dilluns s'inicia la inscripció pel monogràfic 'Ioga per embarassades', un curs especialitzat per a dones que vulguin fer una activitat física relaxant mentre duri el període de gestació. Les classes, dirigides a qualsevol dona embarassada, seran dilluns de dos quarts de set a dos quarts de vuit de la tarda. El preu del curs, organitzat per la OMET, és de 20 euros mensuals.

Ansietat, insomni, mal d'esquena, cansament o problemes circulatoris. Aquests son alguns dels transtorns habituals que pateix una embarassada. Ara, però, les futures mares santcugatenques tenen una oportunitat de compensar aquests transtorns amb una mica d'activitat física i relaxació amb el curs "Ioga per embarassades". El curs estarà impartit per Sílvia Folch, professora titulada en el mètode de ioga Iyengar. Les classes tindran una durada d'una hora, de dos quarts de set a dos quarts de vuit de la tarda. La coordinadora de l'activitat, Àngels Llonch, explica com ha sorgit aquesta iniciativa.

Angels Llonch



Els únics inconvenients per fer el curs és si es té un embaràs de risc. A més, a partir del tercer mes de gestació no s'agafaran persones que no hagin practicat ioga, dansa o esport anteriorment. Les classes, que tindran lloc a l'Esbart, tenen un cost de 20 euros mensuals. De moment, encara no hi ha data d'inici de les sessions. Aquesta és una oferta de l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a tothom (OMET).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.