Anna Cohí participarà a la segona prova de la Copa d'Europa d'esquí

Actes i Activitats

Publicat el 1/feb/07 per Lluis Feliu

L'esquiadora santcugatenca Anna Cohí participa aquest cap de setmana a la segona prova de la Copa d'Europa per a discapacitats visuals que es disputa a la ciutat italiana de Montebaldo. Cohí, que va fer un podi en la primera prova disputada a Àustria, intentarà continuar amb la tònica positiva per a poder participar a la Copa del Món.

Anna Cohí, l'esquiadora de Sant Cugat, ja està ultimant els preparatius per a disputar la segona prova de la Copa d'Europa a Montebaldo, Itàlia, durant els dies 2,3 i 4 de febrer. Cohí, que va assolir la tecera posició a l'eslàlom de la primera prova europea, es marca com a objectiu igualar el resultat de l'eslàlom i millorar en la prova de gegant i super-gegant. Anna Cohí.

Anna Cohí

vull millorar el tercer podi a l'eslàlom i aconseguir un bon lloc als dos gegants

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per a la pròxima prova, doncs, l'esquiadora santcugatenca s'haurà d'enfrontar a la mala qualitat de la neu. Serà una nova ocasió per veure un duel entre Cohí i la seva rival internacional, la belga Natasha Detroller. Cohí recorda quin és el seu palmarés en les darreres temporades.

anna cohí

fa dues temporades vaig quedar primera en la general de la Copa d'Europa

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després d'aquesta segona prova de la Copa d'Europa a Montebaldo, l'esquiadora de Sant Cugat competirà a la tercera prova, que es disputarà els dies 11,12 i 13 de febrer a la Molina i la quarta prova europea el dia 24 de febrer a Suècia. Després d'aquestes competicions europees i depenent dels punts que aconsegueixi, Anna Cohí podrà participar al Campionat del Món amb la selecció espanyola.