Cortés aprova la nova junta de la Coordinadora


  • Comparteix:

El regidor d'esports, Xavier Cortés, mostra la seva confiança en la nova directiva de la Coordinadora d'Entitats Esportives encapçalada per Ignasi Bassó. D'altra banda, Cortés agraeix al Sant Cugat Esport la seva paciència amb el canvi d'enllumenat a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau.

Gairebé un mes després de l'elecció d'Ignasi Bassó com a nou president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, el regidor d'esports, Xavier Cortés, s'ha reunit amb la junta directiva d'aquesta plataforma. Cortés ha destacat l'empenta amb què ha engegat aquesta nova etapa la coordinadora. Escoltem Xavier Cortés.

Xavier Cortés

Amb aquesta directiva s'obre una etapa de reflexió i treball a la Coordinadora d'Entitats Esportives


Precisament, el 15 de gener és el dia que Ignasi Bassó agafa el relleu de Ramon Martos de manera oficial com a president de la Coordinadora d'Entitats Esportives.

Per altra banda, aquesta setmana ja s'ha iniciat el canvi de l'enllumenat a la ZEM Jaume Tubau. Cortés ha volgut agraïr la paciència del Sant Cugat Esport vers aquest tema i alhora ha destacat la bona actitud del club per arreglar els problemes tècnics.

Xavier Cortés

El sant Cugat Esport ha mostrat una actitud molt bona per poder arreglar els problemes de l'enllumenat


Pròximament la ZEM Jaume Tubau podrà gaudir de nou enllumenat i noves xarxes als camps de futbol.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.