El bàdminton del Club Muntanyenc es vol consolidar per Festa Major


  • Comparteix:

La secció de badminton del Club Muntanyenc es consolida en el seu primer trimestre de formació. Actualment, la secció compta amb 18 jugadors adults i 7 nens. Un dels coordinadors del badminton, Roger Roca, explica que a banda dels entrenaments, des del club s'està treballant per preparar el torneig social de bàdminton de la Festa Major de Sant Cugat.

El badminton ha arrencat amb força a la nostra ciutat. Tot just fa 3 mesos de la formació de la secció d'aquest esport al Club Muntanyenc i ja es pot dir que el badminton s'està consolidant a Sant Cugat. Un dels coordinadors de la secció, Roger Roca, reconeix que des del club estan treballant molt per preparar el Torneig de badminton de la Festa Major perquè es converteixi en un torneig de referència.

Roger Roca

Volem que el torneig de Festa Major es converteixi en una competició de referència del badminton


Des del mes de setembre, s'ha creat l'escola de badminton. Actualment, hi ha inscrits 18 jugadors al grup d'adults i 7 al de nens. Tots ells, però, encara no competeixen en competicions federades, aquest és un objectiu cara l'any vinent.

Roger Roca

Estem treballant per tenir un grup en competició federada l'ant vinent






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.