Inaugurada la seu de la Penya Bilbo Ondokoak

Actes i Activitats

Publicat el 27/feb/07 per Albert Ferran

La presidenta de l'Atlethic Club de Bilbao, Anna Urquijo, inaugura la nova seu de la penya Bilbo Ondokoak de Sant Cugat a l'Avinguda Rius i Taulet. Urquijo creu que té molt de mèrit ser de l'Atleti fora de Bilbao .

Dissabte 24 de febrer passarà a la història de la Penya Bilbo Ondokoak com el dia de la inauguració del seu local situat a l'Avinguda Rius i Taulet. Més d'una setantena de persones es van aplegar a la seu per celebrar un dia històric i per veure de ben aprop a la presidenta de l'Athlètic de Bilbao, Ana Urquijo, i els ex-jugadors del club José Ángel Iribar i Koldo Aguirre, que aprofitant la seva visita a Barcelona no es van voler perdre l'esdeveniment. El president de la Penya Bilbo Ondokoak, Sergi Sánchez, es mostrava així de satisfet per l'acte.

Sergi Sánchez

Per nosaltres és un gran orgull que vingui representació del club.


Aquesta penya bilbaïna es va crear ara fa tres anys i en aquests moments compte amb més d'una trentena de socis. Sergi Sánchez va deixar molt clar quin és l'objectiu de la penya.

Sergi Sánchez

Créixer més. No som la penya d'un Barça o d'un Madrid, però a poc a poc volem anar creixent com a entitat.


A part de la presidenta de l'Athlètic i els dos ex-jugadors del club, a l'acte hi van assistir representants de les altres penyes de la nostra ciutat, és a dir, de la Penya Blau-grana, la Penya Mil·leni, la Penya Madridista i la Penya Pericus. Tampoc es va perdre la inauguració del local el regidor d'esports, Xavier Cortés. La festa va ser amenitzada per l'actuació dels castellers de Sant Cugat i l'Esbart.


REPORTATGE INAUGURACIÓ DE LA NOVA SEU

Reportatge

Inauguració de local de l'Avinguda Rius i Taulet