Bassó presideix la 1a reunió de la Coordinadora


  • Comparteix:

Crear una plana web i actualitzar les dades dels clubs són els objectius que s'ha plantejat la coordinadora a la primera reunió amb el nou president de la plataforma, Ignasi Bassó. Els clubs també confeccionaran una llista amb les necessitats que tenen perquè les pugui conèixer la regiduria d'esports.

La primera reunió de la coordinadora d'entitats esportives amb el nou president, Ignassi Bassó, va comptar amb la participació de 10 clubs. L'Olympic Floresta, el Sant Cugat Esport i el Winterthur Sant Cugat van ser els tres clubs absents a la cita. La reunió va servir per presentar la nova junta i actualitzar les dades dels clubs juntament amb la creació d'una nova plana web de la coordinadora. Així ho explica el president de la plataforma, Ignassi Bassó.

Ignassi Bassó

Hem de crear un canal de comunicació propi


Un altre dels temes tractats és que cada club faci una llista amb les mancances que té per poder presentar-li a la Regiduria d'Esports. Bassó creu que les necessitats dels clubs han de ser conegudes per Xavier Cortés.

Ignassi Bassó

Cada club ha de conèixer les seves mancances i fer-les públiques a la coordinadora


Està previst que d'aquí a un mes es torni a reunir la Coordinadora. El lloc de les reunions canviarà i serà itinerant. Els clubs que ho desitjin podran acollir reunions de la Coordinadora a la seva seu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.