El Club Korfbol, amb novetats de cara a la 2007/2008


  • Comparteix:

El Club Korfbol Sant Cugat militarà la propera temporada a la Primera Divisió Nacional. De cara a la màxima categoria, el club ha incorporat un nou entrenador, serà Rosendo García . D'altra banda, la propera temporada el club local disposarà d'un segon sènior de nova creació i que militarà a Segona.

El dia 3 de setembre comença la pretemporada al Club Korfbol Sant Cugat, i ho farà amb moltes novetats. D'entrada, el primer equip s'haurà de preparar per debutar a la Primera Divisió Nacional, ja que en aquesta temporada 2006/2007 han aconseguit l'ascens. I per mirar de mantenir-se, els santcugatencs ja han lligat la contractació del tècnic Rosendo Garcia, internacional per Catalunya i fins ara jugador del Vacarisses. A més, l'equip ha incorporat a la jugadora rubinenca Alba Valverde.
Però és que a més a més, hi haurà un nou segon equip. La Federació Catalana de Korfbol obliga als santcugatencs a disposar d'un filial si volen poder participar a Primera, i així serà. El Club Korfbol ha arribat a un acord amb un equip de nova creació de Barcelona, el Korfbol Club Barcelona, que actuarà com a filial.
El 24 de novembre començaran les lligues tant de Primera com de Segona Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.