Els ballarins santcugatencs Manuel Ramírez i Júlia Lòpez són proclamats campions del món


  • Comparteix:

Més de 800 parelles dels cinc continents competeixen aquest cap de setmana en el Campionat del món de balls llatins i en la XV edició del trofeu Ciutat de Sant Cugat de balls de saló. La parella santcugatenca formada per Manuel Ramírez i Júlia López són ja els campions del món en balls llatins en categoria sènior.

Aquest cap de setmana s'han donat cita a Sant Cugat més de 800 parelles de ballarins de tot el món per disputar el Campionat del Món de balls llatins i el XV Trofeu Ciutat de Sant Cugat de balls de saló. Aquest esdeveniment ha coincidit amb la celebració del vintè aniversari del Club Ball Esportiu Sant Cugat, tota una fita per a una escola de balls de saló.

Tot i que el públic no ha respost a les expectatives de l'organització, les graderies dels pavellons de la Rambla del Celler s'han omplert per veure els diferents campionats de balls de saló que s'han disputat a la ciutat.

Un dels organitzadors, Daniel Curto, s'ha mostrat molt satisfet del funcionament del campionat i del gran nombre de participants que han ballat a Sant Cugat.


Dani Curto

Es un honor que parelles dels cinc continents hagin vingut a Sant Cugat per disputar els campionats de balls de saló



Entre les quaranta parelles participants en el Campionat del Món de balls llatins hi ha la formada pels santcugatencs Manuel Ramírez i Júlia López, que s'ha endut la victòria com a millor parella del món. Per al ballarí santcugatenc, Manuel Ramírez, el ball de saló s'ha convertit en una forma de vida.


Manuel Ramírez

Els balls de saló s'han convertit en mitja part de la meva vida


A banda del Campionat del Món de balls llatins, als pavellons de la Rambla del Celler també s'ha disputat el XV Trofeu Ciutat de Sant Cugat, amb gran participació de parelles del Club Ball Esportiu de la ciutat. Escoltem Mireia Doblat, professora del club santcugatenc.

Mireia Doblat

Hem estat molts dies muntant i preparant-ho tot per a que els ballarins i els jutges estiguin el millor possible


Aquest diumenge serà el torn de diferents proves d'àmbit nacional. D'aquesta manera, es posarà el punt i final a un cap de setmana on els balls de saló han estat els grans protagonistes.












  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.