El Mundialet ja ha començat


  • Comparteix:

El primer mundialet multicultural de futbol 7 va començar aquest diumenge la xona esportiva de la Guinardera. En aquest projecte integrador participen vuit equips formats per jugadors santcugatencs i inmigrants tan europeus com llatinoamericans.

Més de 350 persones van ser testimonis aquest diumenge de la inauguració del mundialet multicultural de futbol 7 que va tenir lloc a la Guinardera. L'acte, organitzat per l'Associació Multicultural de Sant Cugat, pretèn afavorir la integració dels immigrants a través de la pràctica esportiva sota el lema "L' Esport no té fronteres".

Un total de vuit equips formats per jugadors santcugatencs, russos i llatinoamericans majoritàriament, van disputar quatre partits amb victòries de Los Invencibles de Sant Cugat, Pericos 2, Associación Vallsar i del Real Santa Cruz.

Diego Castelo, president de l'Associació Munticultural de Sant Cugat, assenyala que l'event va ser un èxit.

Diego Castelo

El evento estuvo muy bien. Acudieron más de 350 personas


La Penya Pericos de Sant Cugat col·labora amb aquest projecte integrador, aquest és Àngel Casas, president de la Penya.


Àngel Casas

Hem participat amb l'equipació de dos equips i amb l'aportació econòmica llogant les pistes



El proper cap de setmana es disputarà la segona jornada d'aquest mundialet multicultural de futbol 7. Els vuit equips participants tornaran a donar-ho tot per ser el proper dissabte 22 a la final que es disputarà a la ciutat esportiva del RCD Epanyol a Sant Adrià del Besòs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.