Isabel Martin, nova presidenta del Club Korfbal


  • Comparteix:

Isabel Martin és, des de fa dues setmanes, la nova presidenta del Club Korfbal Sant Cugat. La promoció de l'esport i la consolidació del club són els eixos principals del seu mandat.

Fa quinze dies la junta directiva del Club Korfbal Sant Cugat va votar, per unanimitat, l'elecció d'Isabel Martin com a nova presidenta de l'entitat. La màxima responsable del club agafa el relleu de Joan Garcia, qui es dedicarà a la promoció de la base d'aquest esport. Precisament és això, la promoció de la base, un dels objectius principals de la nova mandatària. Ara per ara però, Martin només espera poder agafar experiència en el nou càrrec.


Isabel Martin

Aquest any tenim el nou equip de Sant Cugat, i hem aprofitat per fer canvis també a la presidència


Aquest canvi arriba en una temporada molt especial per a l'entitat local, ja que és la campanya del debut del primer equip a la màxima categoria, a més de la incorporació d'un segon conjunt, que actuarà com a filial. Més enllà dels resultats esportius, Martin pretén seguir fent créixer i consolidant el Korfbal a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.