Acord de patrcoini UESC-Sant Cugat Trade Center


  • Comparteix:

Sant Cugat Trade Center abona 12.500 euros com a patrocinador del primer equip de la UESC. El grup empresarial ha volgut destacar, com a tret característic, el compromís del club santcugatenc amb els valors de l'esport.

El parc empresarial Sant Cugat Trade Center i la Unió Esportiva Sant Cugat han presentat l'acord de patrocini entre totes dues entitats. El primer equip santcugatenc llueix des d'aquesta temporada el nom del patrocinador a la samarreta. A canvi, la UESC rep 12.500 euros per cada una de les temporades de patrocini tot i que, de moment, l'acord és per un any.
La vinculació entre totes dues entitats ja ve de la temporada passada quan Trade Center contribuïa en els projectes de la base del club local.
El president de la fundació de la UESC, Jordi Torrens, explica els motius que porten al grup d'empreses a decidir-se pel club local.

Xavier Salvat

Els agrada molt el nostre projecte de formació, ja que per ells també demostra la nostra impicació amb la ciutat


El proper 12 d'abril, la Unió Esportiva farà un altre acte de presentació, però aquesta vegada amb els quatre espònsors del club: Trade Center, Grup Marcove, Fundació Joan Serra i CiC3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.