Volen instal·lacions pròpies


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, reclama la construcció d'instal·lacions pròpies per al territori. L'acord entre totes les forces polítiques i la participació de la ciutadania són aspectes fonamentals per a aconseguir els nous equipaments.

Dissabte passat, en el marc de la Festa Major, va tenir lloc la presentació dels nous conjunts de Valldoreix. 4 clubs en total que posen de manifest la necessitat que, segons Turu, Valldoreix tingui instal·lacions pròpies. La presidenta de l'EMD ha assegurat que per obtenir aquests nous equipaments serà imprescindible l'acord total entre totes les forces polítiques del territori, però també de la participació ciutadana.
De moment però, ja s'ha encarregat un informe a la Diputació de Barcelona, tal i com admet Montserrat Turu.

Montserrat Turu

La Diputació s'ha compromès a fer un estudi de necessitats. El que li cal a Valldoreix és un espai propi per donar resposta a la gran afició esportiva



Més de cent esportistes participen enguany en diferents clubs valldoreixencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.