Ja s'han decidit els premis Esport en Marxa 2008


  • Comparteix:

Foto de familia de l'edició del 2006 (Foto: Jordi Garcia)

Foto de familia de l'edició del 2006 (Foto: Jordi Garcia)

El jurat dels Premis Esport en Marxa, organitzats per Cugat.cat, ha decidit els guardonats de 2008. Els guanyadors es faran públics a la gala la 'Nit de l'Esport de Sant Cugat' el pròxim 4 de desembre al Teatre Auditori.

El jurat d'aquests premis, organitzats per Cugat.cat, amb el patrocini d'Opel Autocugat i Hierros Lubesa, ha valorat 59 propostes d'entre les 9 categories establertes (Millor esportista de l'any, millor equip sènior, millor equip júnior, millor entrenador, millor direcció esportiva, promoció de la base, projecció social, projecció exterior i tota una trajectòria). Un dels membres del jurat, el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó valora el procediment.


Ignasi Bassó

Hi ha molts candidats i és difícil, però es tracta d'arribar a un consens i així ho hem intentat.


A la Nit de l'Esport de Sant Cugat, prevista pel 4 de desembre, es lliuraran els 9 guardons als guanyadors, més un premi especial del jurat, com a novetat. Josep Maria Negre, gerent d'Autocugat reconeix la dificultat de les votacions.


Josep Mª Negre

M'ha semblat molt disputat.



El regidor d'Esports Xavier Amador, que també va emetre els seus vots, parla del jurat d'aquests premis després de 3 hores de deliberació.


Xavier Amador

Passa el temps i passen les hores.




El jurat dels Premis Esport en Marxa està format per Josep Mª Negre i Enric Pérez, gerents d'Autocugat i Hierros Lubesa respectivament, Xavier Amador, regidor d'Esports, Ignassi Bassó, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Xavier Requeno, director de l'OMET i pels periodistes del Diari de Sant Cugat, Àlex López i Joan Garcia i Carme Reverte de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.