Jocs Empresarials del Vallès


  • Comparteix:

El dia 13 de juny tindran lloc els Jocs Empresarials del Vallès

El dia 13 de juny tindran lloc els Jocs Empresarials del Vallès

Dissabte 13 de juny es disputarà la primera edició dels Jocs Empresarials del Vallès que tindran lloc a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat i al Cercle Sabadellès. Aquests jocs constaran d'un total de 10 modalitats esportives i estan adreçats a treballadors i famílies d'empreses de la comarca.

Tennis, bàdminton, futbol, escacs, dominó, pàdel, atletisme, volei platja, tennis taula i bàsquet són les 10 modalitats esportives que configuren aquesta primera edició dels Jocs Empresarials del Vallès, organitzats per la patronal vallesana Cecot i l'empresa Fitsport.

El director de Fitsport, Fèlix Riba, creu que aquesta activitat és una bona manera perquè els treballadors de les diferents empreses de la comarca es coneguin i es relacionin.



Fèlix Riba

La idea és que el món empresarial i esportiu s'uneixin i donin als treballadors i les families un al·licient per fer esport i coneixe's entre les diferents empreses.



D'aquest dimarts i fins l'1 de juny, les empreses podran fer la seva inscripció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.