Triomf de l'esport escolar santcugatenc

Actes i Activitats

Publicat el 30/mai/09 per Joan Garcia

Més de 1.500 nens i nenes tanquen la temporada amb la festa de cloenda dels Jocs Esportius Escolars a la plaça d'Octavià. En aquesta 28a edició, s'han organitzat activitats que fomenten els valors entre els més menuts.

La plaça d'Octavià i els seus voltants s'han convertit en el centre neuràlgic de l'esport escolar santcugatenc. L'Ajuntament, a través de l'OMET, ha organitzat diferents activitats com inflables, un petit rocòdrom, partidets de 3 contra 3 i activitats que fomentaven els valors. Ensenyar els nensi nenes a fer-se el llit, estendre roba o treballar en equip són algunes de les novetats que s'han practicat com a grans novetats en aquest acte.

L'entrega de premis s'ha convertit en el moment més esperat per a tots els participants. Medalles, copes i diplomes s'han recollit amb molta alegria per part de tots els nens i nenes. L'alcalde,Lluís Recoder, fa una valoració de la festa de cloenda dels Jocs Esportius Escolars.

Participants

Hem fet una bona temporada/ Estic content pel meu equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










I els participants mostraven el seu somriure després de rebre alguns premis.

Lluís Recoder

És una gran festa de l'esport escolar santcugatenc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








Més de 1500 nens i nenes han gaudit d'un dia inoblidable que serveix per posar el punt i final a la temporada esportiva 2008-2009.