Tornen al setembre


  • Comparteix:

Més de 60 participants han gaudit durant tota la temporada a les activitats per a la gent gran organitzades per l'Ajuntament a través de l'OMET. La festa de cloenda s'ha celebrat divendres al PAV2 de la Rambla del Celler amb balls de saló i un petit esmorzar.

L'acte ha consistit en gairebé una hora de balls com la salsa o el merengue, a més de l'entrega de diplomes i samarretes conmemoratives del curs i un petit esmorzar de germanor entre tots els participants que durant tot l'any han assistit regularment a les sessions d'esport per a la gent gran.

El curs, organitzat per l'OMET, ha volgut potenciar l'activitat física per tal de millorar la qualitat de vida dels participants. El tècnic de l'OMET, Xaloc Rion, valora també la possibilitat que té la gent gran de relacionar-se amb d'altres persones fent aquestes activitats.

Xaloc Rion

Cada dia de la setmana han vingut a fer esport i a més els ajuda a la vida diària perquè és un tractament social per ells.









Pel regidor d'esports, Xavier Amador, l'esport en aquestes edats és molt important perquè els hi dona il·lusió i vida.

Xavier Amador

Ténen molta il·lusió, els dóna vida i és un exemple que a qualsevol edat es pot practicar esport.








Al setembre tornarà el curs d'activitats físiques per a la gent gran.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Jo he assistit a aquest acte i es una cossa molt entrenyable, felicito als assistens ( Regidor, monitors i participants ), tambe ham fecitito a mi mateix per la sort de ser amic de tots ells. Pere.

Perede Kaltruku. Enviat el 19/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.