L'esport és el protagonista de la festa

La Festa de la Gent Gran se celebra aquest dissabte

Actes i Activitats

Publicat el 2/oct/09 per Mireia Puente

Aquest dissabte se celebra la Festa de la Gent Gran amb l'esport com a protagonista. El tai-txi, el gimnàs de manteniment i el pilates, entre d'altres, seran les activitats principals d'una festa organitzada per l'Ajuntament a través de l'OMET.

Ha estat una proposta de la Taula per a la Gent Gran el fet que l'esport sigui un dels protagonistes durant la festa. La plaça d'Octavià serà l'escenari d'activitats com el tai-txi, el gimnàs de manteniment, l'educació postural, el pilates i els balls de saló. El coordinador de la Festa de la Gent Gran, Pau Romans, creu que aquesta celebració servirà per donar a conèixer el que l'OMET fa.

Pau Romans

Donat que és el primer cop que ho organitzem ens ho agafem amb moltes ganes. És una manera de donar a conèixer a tot el poble el que fem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




A més de les activitats de la plaça d'Octavià, també hi haurà jocs tradicionals, a la plaça de l'Om, i esports tradicionals, al passeig Paga-li Joan. La Festa de la Gent Gran se celebra aquest dissabte des de les quatre fins les vuit de la tarda.