Franquesa entrega els premis de la porra de Cugat.cat


  • Comparteix:

Lablanca i Franquesa juntament amb els premiats

Lablanca i Franquesa juntament amb els premiats

Carolina Díaz i Pascal Plasència han rebut diferents regals del vicepresident del FC Barcelona, Joan Franquesa, com a guanyadors de la porra de Cugat.cat amb motiu de la final de la Lliga de Campions. Cugat.cat i l'Ajuntament de Sant Cugat van organitzar una pantalla gegant a la Plaça d'Octavià per veure el partit. Mira el vídeo a Cugat tv

Més de 5.000 santcugatencs van seguir la final de la Lliga de Campions en una pantalla gegant a la plaça d'Octavià, en una iniciativa de Cugat.Cat i l'Ajuntament de Sant Cugat. Abans de l'inici del partit, els assistents pronosticaven el resultat del matx. De tots els que van participar, Carolina Díaz i Pascal Plasència van encertar el 2 a 0 final. Díaz i Plasència han rebut dues entrades per anar al Camp Nou en partit oficial de lliga, una pilota del Barça i una samarreta oficial de l'equip. L'acte ha comptat amb la presència del vicepresident del Barça Joan Franquesa, i la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca. Escoltem Franquesa.

Joan Franquesa

Després de l'esclat d'emoció que hi va haver en tot el país i la gent que va omplir la plaça d'Octavià, és un motiu d'il·lusió.



Carolina Díaz i Pascal Plasència han rebut diferents regals del vicepresident del FC Barcelona, Joan Franquesa, com a guanyadors de la porra de Cugat.cat. Escoltem els dos guanyadors.

Guanyadors de la porra

Molt contenta, m'ha fet molta il·lusió poder-li fer un regal al meu fill. / Vaig pensar en un 2 a 0 després de la temporada del Barça, estic content pel Barça i per la meva victòria personal.




La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, valora d'aquesta manera l'acte.

Mònica Lablanca

Ha estat una acte molt senzill i entranyable. Representa la culminació de la col·laboració entre l'Ajuntament, Cugat.cat i el FCB perquè tots els santcugatencs poguessin veure la final a la plaça d'Octavià.






Tant Franquesa com Lablanca han coïncidit amb els dos guanyadors a l'hora de destacar l'alegria que el passat 27 de maig es va viure a la Plaça d'Octavià, quan el Barça va guanyar per 2 gols a 0 al Manchester United.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.