Anna Pruna: 'Si el Centre de Tecnificació s'ubica a Sant Cugat, hi haurà camp de rugbi'


  • Comparteix:

La secretària general de l'esport, Anna Pruna, a Cugat tv

La secretària general de l'esport, Anna Pruna, a Cugat tv

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, condiciona la construcció del camp de rugbi de la Guinardera a la ubicació del Centre de Tecnificació a la nostra ciutat. En una entrevista a Cugat tv, Pruna diu que el projecte, amb les pistes d'atletisme i el camp de rugbi, serà validat per la Generalitat en 15 dies i l'Ajuntament podrà obrir el concurs per licitar les obres. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Anna Pruna ha visitat el plató de Cugat tv i ha comentat diferents temes de l'actualitat esportiva local. Sobre la Ciutat Esportiva de la Guinardera, Pruna ha avançat els propers terminis relacionats amb aquest projecte.

Anna Pruna

El projecte serà validat en 15 dies perquè l'Ajuntament obri el concurs per licitar les obres.








El punt de conflicte és l'arribada del Centre de Tecnificació a la nostra ciutat. L'Ajuntament i la Federació Catalana de Rugbi estan lluny d'apropar postures perquè el centre s'ubiqui a Sant Cugat. Aquesta qüestió ha sorprès Pruna, que no ha rebut cap comunicació oficial sobre aquest tema. Pruna ha assegurat que, si el Centre de Tecnificació no s'instal·la a Sant Cugat, el camp de rugbi no es construirà.

Anna Pruna

Si el Centre de Tecnificació de Rugbi no s'ubica a Sant Cugat, no es construïrà el camp de rugbi.



En aquest sentit, la secretària general de l'Esport ha anat més enllà i ha exigit que l'Ajuntament i la Federació es posin d'acord.

D'altra banda, Pruna també ha destacat que la nostra ciutat es convertirà en el nou centre de l'esport europeu amb l'arribada de l'Esport Parc Internacional i la remodelació del CAR de Sant Cugat.

Pruna també s'ha referit a la darrera polèmica per la seva exclusió de la llotja presidencial del Camp Nou en el partit entre el Barça i el Madrid. La secretària general de l'Esport, que va haver de veure el matx des d'un espai vip, s'ha mostrat sorpresa perquè la màxima autoritat esportiva del país no pogués seure a la llotja.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sant Cugat mereix el centre de tecnificació i el club de la ciutat encar més. Ara bé amb camp de gespa artificial. A Catalunya o plou com al País Basc o el Regne Unit

Xandri. Enviat el 4/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.