L'esport santcugatenc es solidaritza amb la Marató de TV3


  • Comparteix:

La Cursa d'Orientació col·labora amb la Marató

La Cursa d'Orientació col·labora amb la Marató

Més de 250 esportistes han participat al Parc de la Pollancreda a la 3a Cursa d'Orientació, organitzada pel Club Senglar Orientació, Club Orientació Catalunya i el Club Esportiu Farra-O, per recaptar fons per a la Marató de TV3. El president del Club Senglar Orientació ,Ramon Casals, creu que la recaptació serà d'entre 1.500 i 2.000 euros.

L'esport santcugatenc també ha volgut contribuir amb la Marató de TV3, dedicada a les malaties minoritàries. En un principi la Cursa comptava amb 200 participants, però avui mateix prop d'una cinquantena d'esportistes més s'hi han volgut apuntar. Tot un èxit participatiu amb un objectiu solidari. El president del Club Senglar Orientació, Ramon Casals, creu que la recaptació serà major que l'aconseguida l'any passat.

Ramon Casals

Si l'any passat sobre 180 participants vam recollir uns 1.200 euros, jo calculo que aquest any arribarem als 1.500 o 2.000 euros.


Un total de 25 organitzadors de 8 clubs d'orientació han col·laborat en el desenvolupament de la Cursa. La propera prova oficial serà el campionat escolar de Sant Cugat juntament amb una cursa popular que se celebrarà el 18 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.