Els campus esportius de Pasqua, un èxit

Imatge d'arxiu del campus de la Penya Blaugrana

Actes i Activitats

Publicat el 2/abr/10 per Pedro Miserachs / Pablo Vázquez

Els campus esportius de Setmana Santa de la UESC, el SantCu i la Penya Blaugrana de Sant Cugat finalitzen enmig d'una sensació general de satisfacció entre els seus organitzadors. En total, gairebé dos centenars de nens i nenes han gaudit dels seus esports favorits durant els primers dies de vacances escolars. Mira el reportatge a Cugat tv

El campus de la UESC ha estat el més nombrós, arribant per primer cop a la xifra dels 100 participants. Tots ells han practicat i millorat la seva tècnica en bàsquet i, a més, han jugat a tennis taula i escacs com a activitats complementàries. El responsable del campus de la UESC, David Martín, qualifica d'èxit el gran nombre de participants inscrit en aquesta nova edició.

David Martín

Intentem treballar tots els aspectes tècnics i tàctics del bàsquet. A més també fan tennis taula i escacs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la ZEM Jaume Tubau, el SantCu ha celebrat el seu campus reunint un total de 37 futbolistes, amb un increment de 10 participants respecte l'última edició. El responsable del Campus del SantCu, Juan Antonio Gil, explica que aquests dies han intentat que els assistents s'ho passessin bé jugant a futbol.

Juan Antonio Gil

Han vingut més nens que en les anteriors edicions. Volem fomentar el futbol des d'una vessant més lúdica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Finalment, el campus de la Penya Blaugrana de Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoichkov ha comptat amb la presència de 34 futbolistes. El responsable de l'activitat, Paco Pareja, ha destacat l'alt nivell futbolístic dels participants.

Paco Pareja

No pensàvem que vindrien tants nens. El nivell és molt bo. Ensenyem com s'han de moure en el terreny de joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Finalitzen, doncs, aquests campus que han omplert d'esport, des de dilluns fins dijous, els primers dies de vacances escolars.