Moltes novetats al campus d'estiu del Junior


  • Comparteix:

El Junior organitza durant els mesos d'estiu el seu campus amb una mitjana de 270 participants i amb diferents activitats com futbol, hoquei herba, manualitats, tennis, piscina, ball o jocs d'aigua. Un campus que enguany presenta novetats i que s'ha adaptat a les condicions climàtiques i a la forta calor que durant tot el dia afecta les activitats.

El campus està obert durant tot el mes de juliol, la darrera setmana d'agost i la primera de setembre. Els participants practiquen tant activitats esportives com lúdiques. Entre la oferta destaca el tennis, el futbol i l'hoquei herba. A més també hi ha un taller de manualitats pels més petits, jocs d'aigua i un curs de piscina amb un monitor especialitzat.

L'organitzador del campus, Roger Matalonga, explica algunes de les activitats més destacades.

Roger Matalonga

El tennis, el futbol i l'hoquei herba són les més demandades. El curset de piscina és una de les novetats perquè els nens millorin a l'aigua.



El campus s'ha adaptat a la forta calor d'aquest estiu, amb moltes activitats amb l'aigua com a protagonista. Es combinen els moments de descans a l'ombra amb aturades per recuperar forces tot menjant una peça de fruita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.