L'esport, a la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Diverses entitats esportives de la nostra ciutat estaran presents a la Festa de Tardor que tindrà lloc aquest cap de setmana. El Club Karate Sant Cugat, el Club Muntanyenc, La Coordinadora d'Entitats Esportives, la Fundació UESC, la Penya Pericos Sant Cugat i la Unió Ciclista Sant Cugat seran els clubs que hi participaran per donar-se a conèixer.

Com cada any arriba la Festa de Tardor i les diverses entitats esportives de Sant Cugat aprofiten la cita per donar-se a conèixer. En aquesta edició hi seran presents entitats com el Club Muntanyenc, la Fundació UESC, la Unió Ciclista Sant Cugat, la Coordinadora d'Entitats Esportives, el Club Karate Sant Cugat i la Penya Pericos Sant Cugat.

El president de l'entitat blanc-i-blava, Toni Jiménez, explica que volien organitzar un partit de tres per tres però que per falta d'espai no ha pogut ser.

Toni Jiménez

Volíem fer un camp de 3x3 perquè juguessin els nens però no és possible. Estarem promocionant la penya, l'escola i l'Espanyol.


El Club Karate Sant Cugat realitzarà diferents activitats com un contacontes, una exhibició marcial, un dinar vegetarià i una classe de portes obertes. El Club Muntanyenc Sant Cugat farà una exhibició de gimnàstica rítmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.