Benedito 2016


  • Comparteix:

El santcugatenc Agustí Benedito tornarà a presentar-se a les eleccions del FC Barcelona l'any 2016. En l'acte de presentació del seu llibre titulat 'Parlant Clar', Benedito ha fet oficial la seva intenció de ser el proper president blaugrana. L'excandidat ha criticat la gestió del president Sandro Rosell en certs assumptes, però ha demanat temps per poder fer una valoració més acurada.

Pocs dies després que Sandro Rosell fos elegit nou president del club, Benedito va començar a valorar la possibilitat d'escriure un llibre en el qual s'expliqués la seva experiència com a candidat. Segons afirma el propi Benedito, el que volia era explicar 'les lògiques que s'amaguen darrere un procés electoral'.

Agustí Benedito

Aquestes eren les meves quartes eleccions, les primeres com a candidat a president . Ja coneixia algunes lògiques, però sempre hi ha episodis que sorpenen.



El bon paper en les passades eleccions ha animat Agustí Benedito i el seu equip a repetir l'experiència a les properes eleccions del FC Barcelona. Això sí, amb alguns canvis i retocs.

Agustí Benedito

Com que tenim la ferma voluntat de fer-ho, creiem en el projecte que vam presentar i es mantenen les raons per les quals ens vam presentar, doncs he de dir que sí, que continuarem treballant.






Durant l'acte, celebrat al Centre Internacional de Premsa de Barcelona, Benedito ha mostrat la seva discrepància amb algunes de les decisions preses pel nou president, Sandro Rosell, sobretot la d'empendre accions legals contra la directiva de Joan Laporta. Malgrat les crítiques, ha demanat temps perquè la junta actual pugui ser avaluada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.