Santasusagna: 'L'assemblea ha de servir per mantenir el model de club'

Santasusagna, confiat de cara a l'assemblea

Actes i Activitats

Publicat el 12/gen/11 per Axel Camarasa

El Sant Cugat Esport convoca tots el seus socis a l'assemblea anual ordinària del proper dia 28 de gener a la Casa de Cultura. L'assemblea, convocada per a quarts de nou en segona convocatòria, servirà per ratificar el tancament de comptes de la temporada passada així com per presentar i aprovar el pressupost per al nou exercici econòmic. El president del club vermell-i-negre, Llorenç Santasusagna, no preveu massa complicacions a causa d'un '2010 molt satisfactori'.

Els socis del Sant Cugat Esport estan citats a l'assemblea anual ordinària del club. L'ordre del dia consta de tres punts. En primer lloc, lectura i aprovació de l'acta anterior. En segon, la presentació i aprovació del balanç de l'exercici i rendició de comptes. Per últim, l'acceptació del pressupost per l'exercici econòmic següent. El president del club, Llorenç Santasusagna, explica a Cugat.cat la bona situació del club i que l'assemblea ha de ratificar el model de club existent.

Llorenç Santasusagna

El club segueix a la seva velocitat de creuer. No prevec cap cosa que no sigui parlar de l'exercici que es presenta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Amb l'assemblea es tanca l'exercici 2010. Un any 'molt satisfactori', segons Santasusagna i del qual destaca tres aspectes.

Llorenç Santasusagna

El balanç del 2010 és molt satisfactori. Destacaria els sis campionats i els set ascensos, la consolidació del futbol femení i la creació del millor equip que es pot tenir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








L'acte se celebrarà el proper dia 28 a la Casa de Cultura a dos quarts de nou del vespre (20.30h).