Conesa (CiU): 'Proposem retirar la coberta del Pav-1 per afegir-hi un segon pis'

Conesa durant l'acte

Actes i Activitats

Publicat el 23/mar/11 per Axel Camarasa

L'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, aposta per convertir el Pav-1 de la rambla del Celler en una instal·lació de dues plantes, si surt reelegida. La candidata nacionalista ha pres nota de les necessitats esportives de la ciutat fruit de les peticions, reflexions i consells de la cinquantena de persones presents al diàleg 'Ciutat saludable i esportiva'. Conesa reconeix que li agradaria incorporar al programa electoral de CiU les propostes fetes pel Grup Excursionista Altiplà de crear rutes saludables com a punt de trobada per a gent gran. També fa seva la petició de la presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Lourdes Llorente, de fer revisions mèdiques als esportistes.

La cap de llista de CiU, Mercè Conesa, ha reconegut les mancances en equipaments esportius que pateix la ciutat. La creació d'un nou pavelló cobert és la seva prioriat perquè permetria descongestionar altres instal·lacions. Una de les opcions que estudien és convertir el Pav-1 en un pavelló de dues plantes.

Mercè Conesa

Al Pav-1 hi tenim una coberta envellida. Hi ha la possibilitat de retirar aquesta coberta, aixecar un pis i tenir dues pistes cobertes al mateix pavelló.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







L'acte ha aplegat representants del món esportiu local, que han volgut dir la seva a l'alcaldable nacionalista. Conesa ha recollit algunes idees i està decidida a incorporar-les al seu programa electoral, com les proportes del Grup Excursionista Altiplà i la Coordinadora d'Entitats Esportives.

Mercè Conesa

M'agradaria incorporar les rutes saludables, apropar més el sistema sanitari a la pràctica esportiva i un nou pavelló cobert.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El diàleg ha tingut com a ponents l'atleta del Barça i cap de premsa de la UESC, Eloi Rovira, el president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, el doctor Josep Maria Grego i l'especialista en Medicina de l'Educació física i l'Esport al CAR, Montse Bellver.