Nou quilòmetres de circuit de running al Parc Natural de Collserola


  • Comparteix:

Imatge de la inauguració del Circuit DIR Collserola

Imatge de la inauguració del Circuit DIR Collserola

El parc natural de Collserola ha inaugurat el circuit DIR-Collserola amb un recorregut de nou quilòmetres que espera rebre uns dos milions de visitants l'any. A l'acte, on hi han estat presents el regidor d'Esports, Xavier Amador, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, han participat uns 40 corredors que han fet ús del nou circuit.

El circuit de running va del Mirador dels Xipresos a la plaça dels Maduixers amb un total de nou quilòmetres d’anada i de tornada. El circuit està senyalitzat en els dos sentits i disposa de diverses zones d'estiraments en el seu recorregut.

A l'acte d'inauguració han assistit, a més del regidor d'Esports, Xavier Amador, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, el vicepresident del parc de Collserola, Josep Perpinyà, i el director general del Grup DiR, Ramon Canela, la regidora de Sarrià-Sant Gervasi, Sara Jaurrieta, la regidora del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, la delegada de l’alcaldia de Barcelona per Collserola, Maribel Sánchez, el director gerent del Parc de Collserola, Marià Martí, i el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas.

La cap de premsa del DIR, Carme Barceló, comenta les característiques del circuit DIR-Collserola.

Carme Barceló

És un circuit on s'esperen rebre un 2 milions de visitants. Hi ha estacions per fer estiraments i una senyalització molt clara.



L'acte d'inauguració ha finalitzat amb la participació d'uns 40 corredors que han provat les característiques del nou circuit. Entre els corredors ha destacat la presència del triatleta Xavi Llobet, el campió d’Espanya Trialsin Joan Figuera i l’exregatista olímpica Natalia Via-Dufresne.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.