L'equip 'Seis a por agua' ha recaptat 2.500 euros per un pou d'aigua a Tanzània


  • Comparteix:

L'equip de 'Seis a por agua'

L'equip de 'Seis a por agua'

L'equip santcugatenc 'Seis a por agua' ha recaptat 2.500 euros que serviran per construir un pou d'aigua a Tanzània gràcies als diferents donatius que s'han anat fent durant els dies previs a la cursa Trailwalker que organitza Intermón Oxfam. Les sis santcugatenques que integren aquest equip hauran de completar els 100 quilòmetres a peu en un màxim de 36 hores.

Ja està tot a punt perquè comenci la Trailwalker aquest dissabte. Un dels equips que participarà està integrat per sis santcugatenques. Mariel Morra, Sílvia Urgeles, Eva Perea, Lourdes Huici, Anna Argemí i Roser Nadal hauran de completar un recorregut de 100 quilòmetres en un temps màxim de 36 hores. Una de les integrants d'aquest equip, Roser Nadal, explica que l'objectiu principal era recaptar 2.500 euros per construir un pou a Tanzània.

Roser Nadal

Ja hem recaptat 2.500 euros gràcies a les donacions fetes per la gent.


L'equip santcugatenc s'ha entrenat durant les setmanes prèvies a la Trailwalker i dissabte arriba la prova definitiva. Nadal explica com a fronta l'equip aquesta cita.

Roser Nadal

Esperem acabar la prova en les 36 hores que ha marcat l'organització. Esperem complir amb l'objectiu.





La cursa s'inicia dissabte a les nou del matí amb sortida des de Santa Maria de Palautordera i finalitzarà a Montserrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.