300 nens participaran al Torneig Joan Petit de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge del cartell

Imatge del cartell

Un total de 300 nens i nenes d'arreu de Catalunya participaran a la 11a Festa-Torneig Joan Petit Nens Amb Càncer, que es disputa dissabte al Pav-3 de la rambla del Celler. A més d'aquest torneig, per la tarda hi haurà el primer Torneig Internacional de Veterans Amics Joan Petit amb la participació del FC Barcelona, el Blanes i el campió alemany, l'Iserlhon.

Els participants podran gaudir d'un espai de lleure amb activitats lúdiques durant tot el matí. A partir de les tres de la tarda començarà el campionat Amics Joan Petit amb diferents escoles d'hoquei patins. L'objectiu d'aquest torneig és fer un homenatge a tots el nens amb càncer. Ho explica el president del Patí Hoquei Sant Cugat, Miquel Soler.

Miquel Soler

L'objectiu no és esportiu. Volem que s'ho passin i bé i volem ajudar als nens amb càncer.


Un cop finalitzades les activitats i el torneig pels més petits, els jugadors veterans del Patí Hoquei Sant Cugat i de tres equips més (Blanes, FC Barcelona i el campió alemany Iserlhon) disputaran el 1r Torneig Internacional de Veterans Amics Joan Petit. Dissabte a les 10 del matí comencen les activitats que acabaran amb la final del torneig de veterans, que comença a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.