La 4a trobada d'exjugadors del SantCu, aquest dissabte


  • Comparteix:

Primer equip infantil del Sant Cugat Esport

Primer equip infantil del Sant Cugat Esport

Prop d'una cinquantena d'exjugadors del Sant Cugat Esport participaran en la 4a trobada que se celebrarà dissabte a la ZEM Jaume Tubau. L'acte servirà per reunir els integrants del primer infantil del SantCu i jugar un partit simbòlic recordant aquest conjunt, que va néixer fa 44 anys.

Fa 44 anys que un grup de joves es reunien per jugar a futbol on avui dia està instal·lat Esade Creapolis. Aquests jugadors es convertien en el primer infantil del SantCu. Ara es tornaran a reunir per quart cop. Un dels organitzadors d'aquesta trobada és Sebas Martínez, qui recorda els orígens d'aquest conjunt.

Sebas Martínez

Hem fet història en ser el primer equip infantil del Sant Cugat Esport. Estem orgullosos d'aquest fet.


La trobada serà dissabte i s'aprofitarà per recordar moments d'aquella època, intercanviar material fotogràfic i produir un DVD de l'acte. Aquesta és la quarta trobada i potser la darrera, segons Martínez.

Sebas Martínez

Esperem que aquesta trobada sigui un èxit perquè segurament serà la darrera.




La primera trobada va ser al 1995, la segona al 1996 i la tercera al 1997. Després de 14 anys, aquests exjugadors es tornaran a trobar a partir de les cinc de la tarda i a les set disputaran un partit simbòlic. Un dia històric amb moltes imatges del passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.