Salabert: 'Volem inaugurar una nova etapa de 40 anys més'

Actes i Activitats

Publicat el 5/jun/11 per Axel Camarasa

El president del Club Futbol Unión Mira-sol Baco, Joan Salabert, ha explicat que el club es troba en una etapa de consolidació i desitja que visqui 40 anys més. Ho ha dit en l'acte de celebració del 40è aniversari de l'entitat, que ha tingut lloc aquest diumenge a l'Hotel Campus Bellaterra, i que ha estat presidit per l'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, qui ha lloat la trajectòria i la tasca que realitza el club mira-solenc.

Un cop ha finalitzat el quadrangular juvenil de la novena edició del torneig del Mira-sol Baco, tota la família verd-i-blanca s'ha desplaçat a l'Hotel Campus Bellaterra per commemorar el 40è aniversari del club. Prop de 300 comensals han gaudit d'un dinar i de diversos videos on protagonistes de la història del club, passats i presents, han volgut felicitar l'entitat. El president del Club Futbol Mira-sol Baco, Joan Salabert, ha explicat que l'entitat es troba en un moment de consolidació i espera poder inaugurar una etapa de quatre dècades més.

Joan Salabert

Hem volgut fer una festa per aquesta data de celebració. Estem en un moment de consolidació Fem això per inaugurar 40 anys més.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, ha presidit l'acte i ha estat l'encarregada de tallar el pastís. Conesa ha felicitat el club i ha destacat els valors que transmet als més petits.

Mercè Conesa

Mes enllà dels resultats han creat escola educant en l'activitat esportiva i també en valors. Encoratjo el club a seguir treballant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Els 20 conjunts de l'entitat han estat premiats per la seva temporada. De la seva banda, el Club Futbol Mira-sol Baco ha homenatjat l'alcaldessa amb el carnet de sòcia d'honor número zero.