Presentada la 1a edició del torneig The Wall´s House Masia Can Ametller


  • Comparteix:

Presentació de la 1a edició del torneig The Wall's House Masia Can Ametller

Presentació de la 1a edició del torneig The Wall's House Masia Can Ametller

La 1a edició del torneig de golf The Wall's House Masia Can Ametller es disputarà el divendres 8 de juliol al Club de Golf Sant Cugat. El torneig i el posterior sopar s'han presentat aquest dilluns sota l'organització de l'empresa The Wall's House. L'acte ha estat presidit pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, diferents patrocinadors i el gerent de l'empresa organitzadora, Joan Muro.

A partir del dimarts de la setmana vinent s'obren les inscripcions del torneig al Club de Golf Sant Cugat. Hi ha un total de 200 places: 150 per als socis del club santcugatenc amb un preu de 20 euros i 50 per als no socis amb un cost de 65 euros. Un torneig que té com a principal característica, segons els organitzadors, establir sinergies entre els diferents empresaris que hi participen. El torneig es disputarà el 8 de juliol i després hi haurà un sopar a la Masia Can Ametller, un dels patrocinadors principals. En aquest sopar assistiran diferents personalitats del món empresarial i també de la política com el conseller d'Interior, Felip Puig. L'organitzador del torneig, Joan Muro, espera una bona acollida del torneig.

Joan Muro

Aquest torneig està dedicat al teixit empresarial de la nostra ciutat i establir sinergies.





L'acte també ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha destacat que aquesta iniciativa ajuda a estrènyer els vincles entre l'esport i el sector empresarial. El torneig es disputa el 8 de juliol al Club de Golf Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.