L'activitat del 'Tots podem' de la Fundació UESC se celebrarà el darrer dissabte d'aquest mes

Imatge del 'Tots podem' de la darrera edició

Actes i Activitats

Publicat el 10/nov/11 per Joan Garcia

L'acte del programa de la Fundació UESC 'Tots podem' ,emmarcat dins de la Festa de Tardor, se celebrarà el darrer dissabte d'aquest mes, segons ha confirmat la responsable d'aquesta iniciativa, Ester Garcia, a Cugat.cat. Garcia espera confirmació per part de l'organització per dur a terme aquesta jornada futbolística protagonitzada pels jugadors del Santcu-ASDI.

Després que la pluja impedís la celebració de l'activitat del 'Tots podem', dins de la Festa de Tardor, la Fundació UESC vol tirar endavant aquesta activitat amb exercicis futbolístics del SantCu-ASDI. Aquest acte tancaria la quarta edició d'aquest programa marcat per activitats destacades com la visita del DKV GAM Joventut a l'escola Europa, la xerrada d'un esportista discapacitat d'elit a l'Institut Angeleta Ferrer i una exhibició de bàsquet en cadira de rodes.

L'any finalitza amb la intenció de continuar promocionant l'esport adaptat dins la societat i poder seguir movilitzant centenars de voluntaris, com ha fet fins ara. El president de la Fundació UESC, Jordi Torrents, valora la feina feta enguany.

Jordi Torrents

Aquest any ens ha anat molt bé. És molt important això que fem de difondre l'esport per a discapacitats a les escoles

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Els esportistes del Santcu-ASDI compartiran el darrer dissabte d'aquest mes terreny de joc amb nois i noies de la UESC durant la Festa de Tardor i, per segon any consecutiu, posaran el colofó final al 'Tots podem'. A partir d'aquí, la fundació atura la seva activitat i farà un balanç final del programa de 2011. L'activitat solidària del 'Tots Podem' tornarà a partir dels mesos de març i abril de l'any que ve.