La ZEM de la rambla del Celler acull la cinquena jornada multiesportiva


  • Comparteix:

Imatge de recurs

Imatge de recurs

La Zona Esportiva Municipal de la rambla del Celler acollirà aquest divendres la cinquena edició de la jornada multiesport per a alumnes de primer d'ESO. En aquest acte, organitzat per l'Oficina Municipal de l'Esport per a Tothom (OMET), hi participaran els instituts Angeleta Ferrer, Pla i Farreras, Leonardo da Vinci i Arnau Cadell amb l'objectiu de promocionar l'esport i la relació entre els membres dels diferents instituts.

La cinquena edició de la jornada multiesport dirigida als alumnes de primer d'ESO dels diferents instituts de la nostra ciutat, estarà formada per un circuit en què es practicaran fins a vuit esports. El rugby, el shootball, el Tambourinelli i els volants de badminton al pav-3, el bàsquet al pav-1, el hip-hop i el Korfbal al pav-2, el tennis taula al pis de dalt del pav-1 i l'acrosport a la sala d'art marcials seran els protagonistes en aquesta edició.

L'objectiu de l'OMET, que organitza l'acte, és promocionar la pràctica esportiva i la relació entre els membres dels diferents instituts. En l'edició de l'any passat van participar fins a 390 alumnes.

L'acte tindrà lloc a la ZEM de la rambla del Celler de nou del matí a dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.