La Penya Blaugrana Sant Cugat celebra els seus 32 anys demanant més interès al Barça

Tall del pastís commemoratiu dels 32 anys de la Penya Blaugrana de Sant Cugat

Actes i Activitats

Publicat el 13/nov/11 per Joan Garcia

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep María Félez, ha demanat més interès del Barça amb les 26 penyes que tenen escola de futbol en el dinar de celebració dels 32 anys de l'entitat. L'acte ha estat presidit pel directiu del Barça Joan Ramon Vidal-Abarca i l'alcaldessa, Mercè Conesa.

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha celebrat un nou aniversari. L'escola de futbol s'ha convertit en una de les protagonistes de la celebració destacant la seva evolució en els darrers anys amb més de 400 jugadors i 22 equips. El president de l'entitat, Josep María Félez, creu que el Barça hauria de tenir més interès per aquest tipus de penyes que tenen escola de futbol.

Josep María Félez

El Barça hauria de tenir més interès per les penyes blaugranes que tenim escola de futbol.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat el paper que fa la Penya Blaugrana Sant Cugat a la nostra ciutat. Conesa lloa l'esforç de voluntariat que ha fet aquesta entitat després de 32 anys d'existència.

Mercè Conesa

32 anys no són fàcils i és una feina de voluntariat i d'engrescar a molta gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El directiu del Barça Joan Ramon Vidal-Abarca i el regidor d'Esports, Xavier Tizón, també han assistit a l'acte. 140 persones han celebrat aquests 32 anys d'existència de la Penya Blaugrana Sant Cugat.