Metges del CAR participen a la 2a jornada sobre activitat física, esport i càncer


  • Comparteix:

Lluís Til serà un dels ponens de la jornada(foto: apunts medicina de l'esport)

Lluís Til serà un dels ponens de la jornada(foto: apunts medicina de l'esport)

La Unitat Assistencial del CAR de Sant Cugat, el Consorci Sanitari de Terrassa i l'Institut Oncològic del Vallès organitzen amb la col·laboració del Futbol Club Barcelona la 2a jornada sobre l'activitat física, esport i càncer a l'Hospital de Terrassa. L'actual director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, i el coordinador de la Unitat Assistencial del CAR, Lluís Til, seran alguns dels ponents d'aquest acte que se celebra aquest divendres i dissabte.

Aprofundir sobre els aspectes generals i l'actualització sobre la relació directa entre l'activitat física i el càncer són alguns dels objectius de la 2a jornada sobre l'activitat física, esport i càncer. Dues taules rodones amb la presència del director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, i el coordinador de la Unitat Assistencial del CAR, Lluís Til, i diferents personalitats en relació directa amb l'esport i el càncer seran els actes centrals d'aquest divendres a l'Hospital de Terrassa.

Dissabte es disputarà la cursa popular de sis quilòmetres no cronometrada per l'entorn de Torrebonica a les onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.