Villaécija: 'Els nens han de fer esport sense descuidar els estudis'


  • Comparteix:

Èrika Villaécija a l'escola Collserola

Èrika Villaécija a l'escola Collserola

La nedadora olímpica resident a Sant Cugat Èrika Villaécija ha animat al centenar d'alumnes de 5è i 6è de primària de l'escola Collserola perquè facin esport sense descuidar els estudis. Villaécija ha explicat aquest dimecres les seves experiències a la xerrada 'Em podries explicar?', activitat que organitza el programa 'Fem Sport' de la Fundació UESC.

Èrika Villaécija ha explicat les seves experiències i vivències en el món de l'esport. Villaécija ha destacat que un dels moments més durs de la seva carrera esportiva va ser als Jocs Olímpics de Pequín quan va patir una pneumònia i va competir sota mínims. En aquell moment va pensar en deixar l'esport, però es va refer i va tirar cap endavant fins al dia d'avui quan té assegurada la seva presència als Jocs Olímpics de Londres a la prova de 800 metres i aigües obertes. El centenar d'alumnes de 5è i 6è de primària de l'escola Collserola han seguit amb molta atenció les explicacions de la nedadora i també han fet diferents preguntes. Villaécija ha destacat el paper de l'esport, però sense deixar de banda els estudis.

Èrika Villaécija

Cal fer veure als nens que l'esport és important, però també els estudis. Aquestes xerrades ajuden molt als nois i noies de les escoles.


Villaécija és la primera protagonista de les xerrades 'Em podries explicar?', activitat que organitza el programa 'Fem Sport' de la Fundació UESC. Aquest dijous la gimnasta del CAR Natàlia Garcia explicarà les seves experiències a l'escola Ferran i Clua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.