L'Eurofitness Sant Cugat compleix vuit anys


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El gimnàs Eurofitness Sant Cugat celebra seu 8è aniversari la segona i tercera setmana de desembre. El gimnàs ha preparat activitats de pilates, x-bike, ball, aigua i un dinar per conmemorar el vuit anys d'estada a la nostra ciutat.

Les activitats començaran dilluns a dos quarts de vuit de la tarda amb una masterclass de Pilates. Dimarts, serà el torn de l'x-bike i s'impartiran dues sessions, a les dues de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre, i amb la música dels 70,80 i 90 com a gran protagonista. Dimecres, des d'un quart de deu del matí fins a les onze, una gran festa de ball amb els millors ritmes i un pica-pica social en acabar l'activitat. Dijous en sessió de matí i de vespre, una masterclass d'Aigua a la piscina del gimnàs. I per tancar aquesta setmana festiva a l'Eurofitness Sant Cugat, divendres tindrà lloc el dinar cloenda d'aquest 8è aniversari en una acte al Club Muntanyenc Sant Cugat. El director del centre, Francesc Arranz, explica què suposen aquests vuit anys a la ciutat.

Francesc Arranz

Significa molt. Hem establert vincles amb la gent i hem passat a ser una part més de l'esport de la ciutat.






L'Eurofitness inicia el seu 8è aniversari a partir d'aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.