Distaq revalida el títol de campions del Torneig Interempreses de Tennis


  • Comparteix:

L'equip Distaq ganyador de la 4a edició del torneig Interempreses amb el regidor d'Esports, Xavier Tizón

L'equip Distaq ganyador de la 4a edició del torneig Interempreses amb el regidor d'Esports, Xavier Tizón

L'empresa sabadellenca Distaq revalida el títol de campió en la 4a edició del Torneig Interempreses de Tennis en derrotar a la final JG Associats en una competició disputada al CAR durant tres setmanes. L'entrega de premis ha estat presidida pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, aquest dijous a la nit a la Carpa.

Una quarantena de participants han disputat la 4a edició del Torneig Interempreses que s'ha disputat a les pistes cobertes del CAR amb un sistema de lligueta prèvia i una fase final de grups. Després de tres setmanes de competició, l'empresa Distaq ha guanyat per segon any consecutiu després de superar a JG Associats en un matx que s'ha decidit en el tie break per (10-4) després que caigués un set per cada equip. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha presidit l'entrega de premis, es mostrava satisfet que Sant Cugat aculli un torneig d'aquestes característiques.

Xavier Tizón

El Torneig Interempreses està arrelant molt a la nostra ciutat.



L'organitzador del torneig, Óscar Vega, destaca l'alta participació del torneig i també el fet de jugar a les pistes cobertes del CAR.

Óscar Vega

La participació ha estat molt bona amb 40 participants i esperem fer la 5a edició.



Vega també ha avançat que la 5a edició es disputarà a la primavera i seguirà tenint el CAR com a escenari d'aquesta competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.